ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες συμφωνίες Βωβού- Media Markt

18:10 - 10 Οκτ 2007 | Ακίνητα
Σε σύναψη συμβάσεως μισθώσεως καταστήματος καθώς και στην επέκταση των χώρων του καταστήματος επί της Λεωφόρου Κηφισίας συμφώνησαν η "Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε." και η πολυεθνική αλυσίδα Media Markt με την υπογραφή δύο νέων μισθωτικών συμφωνιών εντός των προσεχών 15 ημερών. Συγκεκριμένα:

1) Συμφώνησαν για σύναψη συμβάσεως μισθώσεως καταστημάτων συνολικής επιφανείας 7.291 τ.μ., με αντίστοιχους αποθηκευτικούς χώρους επιφανείας 1.772 τ.μ. για το ανεγειρόμενο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού αρ. 340 και λοιπών οδών, έναντι αρχικού ετήσιου μισθώματος 2.340.000 ευρώ και εγγυημένη χρονική διάρκεια δέκα ετών δυνάμενη να παραταθεί για δέκα επιπλέον έτη. Η συγκεκριμένη σύμβαση μισθώσεως αντιπροσωπεύει περίπου το 50% του συνολικού εμπορικού εκμεταλλεύσιμου χώρου. H παράδοση του ακινήτου θα συντελεστεί έως τις 30/08/2008.

2) Επεκτείνονται οι μίσθιοι χώροι του ισογείου καταστήματος και του πρώτου υπογείου της υφισταμένης μίσθωσης για το κτίριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 49 στο Μαρούσι κατά 697 τ.μ. και 724 τ.μ. αντίστοιχα με αντίστοιχη αύξηση του μισθώματος κατά 300.000 ευρώ ετησίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Αρης Βωβός δήλωσε: ''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτές τις δυο νέες μισθωτικές συμφωνίες με τον γερμανικό πολυεθνικό όμιλο της MEDIA MARKT οι οποίες προστίθενται στην ήδη ισχυρή συνεργασία μας ως συνέχεια της επιτυχημένης πορείας των καταστημάτων επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 49 και στο Δέλτα Φαλήρου. Η επίτευξη των δυο νέων αυτών μισθωτικών συμφωνιών πιστοποιεί για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα της εταιρίας μας για την υπογραφή μακροχρόνιων μισθωτικών συμφωνιών με ευφήμως γνωστές εταιρίες της ημεδαπής αλλά και της αλλοδαπής''.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.