ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Eurobank Properties

11:10 - 16 Οκτ 2007 | Ακίνητα
Με απαρτία 73,81% πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Eurobank Properties, η οποία συνεδρίασε τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2007. Η Γ.Σ. ενέκρινε την πρόσφατους όρους της απόκτησης από την δέκα ακινήτων ιδιοκτησίας της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias, μετόχου της εταιρείας με ποσοστό 54,8%.

Επίσης ενέκρινε την υπογραφή σύμβασης στην οποία θα εκτίθενται οι σημαντικότεροι όροι συνεργασίας μεταξύ της Εταιρείας και της «EFG Telesis Finance», τους βασικούς όρους της σύμβασης τοποθέτησης τυχόν αδιάθετων νέων μετοχών που θα προκύψουν από την αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μεταξύ της  εταιρείας και της «EFG Telesis Finance», την τροποποίηση των βασικών όρων της σύμβασης παροχής υπηρεσιών Συμβούλου Έκδοσης σχετικά με την εν λόγω αύξηση με την εταιρεία «ΕFG Telesis Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ.», την τροποποίηση της από 30 Δεκεμβρίου 2005 σύμβασης παροχής συμβουλευτικών και διοικητικών υπηρεσιών με την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, την έγκριση υπογραφής του συμβολαίου αγοράς από την Εταιρεία, ακινήτων ιδιοκτησίας της ''Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E.'', μετόχου της εταιρείας με ποσοστό 54,8%, υπό τους παραπάνω βασικούς όρους, την διάθεση τυχόν Αδιάθετων Μετοχών σε εργαζόμενους των εταιρειών του Ομίλου της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias μεταξύ άλλων και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας καθώς και την καταβολή στον κ. Χαράλαμπο Κύρκο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την ιδιότητά του ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, αμοιβής 133.000 ευρώ ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην εταιρεία.

Επιπλέον ενέκρινε την προσφορά τυχόν αδιάθετων νέων μετοχών που θα προκύψουν στο πλαίσιο της αποφασισθείσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μετά την άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης και πριν τυχόν διάθεση σε Προεγγεγραμένους Επενδυτές ή σε επενδυτές που θα συμμετάσχουν στην Ιδιωτική Τοποθέτηση, σε εργαζόμενους του τομέα Real Estate της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias και σε εργαζομένους των θυγατρικών εταιρειών ακίνητης περιουσίας της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias στην Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία και ειδικότερα των εταιρειών Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, Eurobank Property Services, EFG Eurobank PropertyServices (Ρουμανία) EFG Property Services Sofia (Βουλγαρία), EFG Property Services d.o.o. Beograd (Σερβία). Οι ανωτέρω εργαζόμενοι θα δικαιούνται να συμμετάσχουν για την ανάληψη αδιάθετων μετοχών εφόσον ήταν εργαζόμενοι δύο μήνες πριν από την έναρξη της περιόδου εγγραφής και εξακολουθούν να είναι εργαζόμενοι μέχρι την τελευταία μέρα της περιόδου εγγραφής. Ο ανώτατος συνολικός αριθμός των μετοχών που θα προσφερθούν στους Απασχολούμενους ανέρχεται σε 150.000 αδιάθετες μετοχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.