ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωστοποίηση απόφασης για την υποβολή δημόσιας πρότασης αγοράς

14:36 - 16 Νοε 2007 | Ακίνητα
Η εταιρεία ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 16/11/2007 η εταιρεία REMCO HOLDINGS A.E. υπέβαλε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανακοίνωση σχετικά με υποχρεωτική δημόσια πρόταση αγοράς κινητών αξιών της εταιρείας ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε. με το κατωτέρω, ειδικώτερα, περιεχόμενο:
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
REMCO ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
(δ.τ. REMCO HOLDINGS Α.Ε.)
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Α.Ε.
(δ.τ ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ, ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ? 5,25 ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ
(σύμφωνα με το νόμο 3461/2006)
Ανακοινώνεται ότι, στις 15 Νοεμβρίου 2007, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε, κατ? άρθρο 11 παρ. 4 του νόμου 3461/2006, το Πληροφοριακό Δελτίο επί της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης (η Δημόσια Πρόταση), που η εταιρία με την επωνυμία REMCO ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ο Προτείνων) είχε απευθύνει, στις 18 Οκτωβρίου 2007, προς τους μετόχους της EΛΒΙΕΜΕΚ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Α.Ε. (η ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.), ακολούθως δε, κατά την ίδια ημερομηνία, είχε υποβάλλει προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και είχε κοινοποιήσει προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε., με παράλληλη ανακοίνωση την ίδια ημερομηνία στο διαδικτυακό τόπο του Χ.Α. και το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χ.Α. (το οποίο δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2007) καθώς και στο διαδικτυακό τόπο της ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.
Σημειώνεται ότι ο Προτείνων και η εταιρία ΤΡΙΤΩΝ Α.Ε. είναι συμφερόντων οικογένειας κ. Νικόλαου Ρεμαντά και σύμφωνα με το άρθρο 2 του νόμου 3461/2006 ενεργούν συντονισμένα.
1. ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
Το Πληροφοριακό Δελτίο, ως εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς και οι δηλώσεις αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, θα διατίθενται δωρεάν, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα εν Ελλάδι υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. (ο Διαχειριστής), από τις 20 Νοεμβρίου 2007 και καθ' όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης (ως ακολούθως ορίζεται). Επίσης οι μέτοχοι θα μπορούν από τις 20 Νοεμβρίου 2007 και καθ' όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης να λαμβάνουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου από την έδρα του Προτείνοντος.
Τέλος οι Μέτοχοι μπορούν να λαμβάνουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου και από το διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.
2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρότασης, ως αναλυτικά περιγράφονται στο Πληροφοριακό Δελτίο, και εντός των πλαισίων του νόμου 3461/2006, ο Προτείνων προσφέρεται να αγοράσει το σύνολο των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών της ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε. (οι Προσφερόμενες Μετοχές), έναντι τιμήματος τοις μετρητοίς, ίσου με 5,25 Ευρώ εκάστη (1), εμπροθέσμως, προσηκόντως και εγκύρως προσφερόμενη, κοινή, ονομαστική, μετά ψήφου Προσφερόμενη Μετοχή.
Σημειώνεται ότι ο Προτείνων και η Εταιρία ΤΡΙΤΩΝ Α.Ε. που ενεργεί συντονισμένα με τον Προτείνοντα, δεν προτίθενται, από τη δημοσίευση της παρούσας και μέχρι τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, να αποκτήσουν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές εκδόσεως της ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.
3. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ
Η Περίοδος Αποδοχής θα διαρκέσει από τις 20 Νοεμβρίου 2007 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2007, κατά τη λήξη των εργασίμων ωρών του Διαχειριστή μετά του κοινού.
4. ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
Ο Προτείνων θα καταβάλει, τοις μετρητοίς το ποσό των 5,25 Ευρώ (το Τίμημα), για την αγορά εκάστης (1), εμπροθέσμως, προσηκόντως και εγκύρως Προσφερόμενης Μετοχής. Εκ του Τιμήματος, θα αφαιρεθούν τα κατά νόμο βαρύνοντα τους αποδεχόμενους μετόχους ποσά, ως αυτά περιγράφονται ειδικά στο Πληροφοριακό Δελτίο.
5. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Η διαδικασία αποδοχής αναλύεται στην παράγραφο 2.17 του Πληροφοριακού Δελτίου.
6. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Το αποτέλεσμα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθεί εντός δύο (2) εργασίμων ημερών
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.