ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοδικό ντεμπούτο για την Pasal - Ικανοποίηση της Διοίκησης για τους 4.300 νέους μετόχους

11:31 - 04 Ιαν 2008 | Ακίνητα
Ανοδικά κινείται η μετοχή της Pasal στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης, βοηθούμενη από το θετικό άνοιγμα της αγοράς. Η μετοχή σημειώνεται ότι ξεκίνησε από τα 6 ευρώ και λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα κάνει πράξη στην περιοχή των 6,10 ευρώ. Χαμηλό έχει γράψει στα 5,82 ευρώ και υψηλό στα 6,20 ευρώ. Επί της μετοχής έχουν γίνει συναλλαγές 500 χιλιάδων τεμαχίων (δύο πακέτα 300 χιλιάδων τεμαχίων συνολικά στα 6,02 ευρώ).

Κατά τη δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή των μετοχών της Pasal Development στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αντλήθηκαν κεφάλαια, που ανήλθαν στα 23,3 εκατομμύρια ευρώ. Η εγγραφή υπερκαλύφθηκε κατά 1,24 φορές και η εταιρεία εισάγεται στο ΧΑ με αρχική κεφαλαιοποίηση κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γκίκας Μάναλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια,θέλοντας να τιμήσει τη Διοίκηση της Pasal Development για την είσοδό της στο ΧΑ, υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, τους συμβούλους και τους αναδόχους που ανέλαβαν την εισαγωγή της στο ΧΑ και όλοι μαζί «χτύπησαν το καμπανάκι» για την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Από την πλευρά της Pasal Development, o κ. Σωτήρης Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της PASAL Development, αφού ευχαρίστησε τον κο Μάναλη και το επενδυτικό κοινό, είπε μεταξύ άλλων ότι «είναι τιμή για μένα και τα στελέχη της PASAL η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι 4.300 νέοι μέτοχοι της εταιρείας. Θεωρούμε χρέος και ευθύνη προς αυτούς και προς τους μελλοντικούς μας μετόχους την ολόψυχη αφοσίωσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη της PASAL, για το καλό της εταιρείας και των μετόχων της.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.