ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank Properties: Νέο κατάστημα στο Κίεβο

17:42 - 17 Μαρ 2008 | Ακίνητα
Στην απόκτηση ακινήτου με χρήση καταστήματος επί της Chervonoarmiyska 66-68, Κίεβο, Ουκρανία, συνολικής επιφάνειας 543,10τ.μ., προχώρησε η Eurobank Properties στις 15 Μαρτίου 2008, στο πλαίσιο της υλοποίησης της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας για την περαιτέρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της.

Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του συγκεκριμένου ακινήτου καθορίστηκε στα 8,6 εκατ. Δολάρια. To εν λόγω ακίνητο πρόκειται να μισθωθεί στην Universal Bank, μέλος του Ομίλου Eurobank EFG.

Η εκτιμηθείσα αξία όπως προσδιορίστηκε στη σχετική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών ανέρχεται σε 9,0 εκατ. Δολάρια.

Σύμφωνα με τον κ. Αριστοτέλη Καρυτινό, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας, «η παρούσα επένδυση συνολικής αξίας 8,6 εκατ. Δολάρια χρηματοδοτήθηκε 100% από μέρος των κεφαλαίων που αντλήθηκαν κατά τη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο 2007».

Η παραπάνω επένδυση είναι σύμφωνη με τη στρατηγική της Εταιρείας για την ανάπτυξή της μέσω επιλεκτικών επενδύσεων στην αγορά γραφείων, καταστημάτων, αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων σε γεωγραφικές περιοχές υψηλής εμπορικότητας, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες τόσο της κεφαλαιαγοράς όσο και της αγοράς ακινήτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.