ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραντεβού στα δικαστήρια για Μπάμπη Βωβό και Colliers

08:50 - 30 Ιουλ 2008 | Ακίνητα
Ραντεβού στα δικαστήρια έδωσαν χτες η εταιρία συμβούλων ακινήτων Colliers και η εταιρία διαχείρισης ακινήτων Μπάμπης Βωβός, προκειμένου να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η πρώτη κατά της εισηγμένης. Η συζήτηση, η οποία και αναβλήθηκε, αφορά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Colliers η οποία ζητά να τηρηθεί το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Μπάμπης Βωβός για το θέμα της αποκλειστικότητας των μισθώσεων στο εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό.

Ωστόσο από την πλευρά της εισηγμένης δεν φαίνεται να αναγνωρίζεται μία τέτοια σύμβαση αποκλειστικότητας μίσθωσης. Μάλιστα όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μπορεί οι δύο πλευρές να συνεργάστηκαν για τις μισθώσεις στο project της Βωβός επί της Λεωφόρου Συγγρού 340 (πρώην ακίνητο της Ελφίνκο), αυτό όμως του Βοτανικού αποτελεί ένα έτερο επενδυτικό σχέδιο.

Να σημειωθεί ότι το νέο εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό αναμένεται ναπαραδοθεί στους μισθωτές του τον Σεπτέμβριο του 2009 και θα ανοίξει λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2009. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις το έργο, μετά την ολοκλήρωση του θα αξίζει περί τα 700 εκατ. ευρώ, το ύψος της επένδυσης θα διαμορφωθεί κοντά στα 250 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα στα 35 εκατ. ευρώ.

Ηδη, όπως ακούγεται για την μίσθωση του έχουν ενδιαφερθεί μεγάλοι Ομιλοι μεταξύ αυτών η HSBC, η Roxbury και η γαλλική Klepierre και ένα αραβικό Fund.

Ελένη Μπότα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.