ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κορίτσια της κάμερας: Οι νέες πορνοστάρ και η βιομηχανία του $1 δισ.

13:08 - 10 Φεβ 2013 | Εργασιακά
Υπάρχουν κορίτσια που γδύνονται μπροστά στην web κάμερα και κερδίζουν έως και 3.000 δολάρια την ημέρα; Η απάντηση είναι ναι. Η βιομηχανία του σεξ δεν γνωρίζει ποτέ κρίση. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο οι ταινίες πορνό που έχουν αναστατώσει το Διαδίκτυο. Είναι και οι πορνοστάρ, που δεν….κάνουν σεξ. Είναι γνωστά ως CamGirls.

Κερδίζουν τα χρήματά τους κάνοντας στριπτίζ  μπροστά σε μια κάμερα υπολογιστή, ενώ εκατοντάδες – ακόμα και χιλιάδες - άνθρωποι παρακολουθούν ζωντανά σε απευθείας σύνδεση, πληρώνοντας κάποιο αντίτιμο.

Πριν πέντε ή δέκα χρόνια πριν τα υψηλότερα εισοδήματα από το πορνό τα ελάμβαναν ηθοποιοί, οι οποίοι έπαιζαν σε μεγάλες παραγωγές. Σήμερα, είναι πιο πιθανό να είναι μοντέλα που δεν πρόκειται ποτέ παίζουν σε «σκληρή» ταινία σεξ και των οποίων τα πρόσωπα δεν θα εμφανιστούν ποτέ σε εξώφυλλο DVD.

Κάθε ιστοσελίδα λειτουργεί λίγο διαφορετικά, αλλά η κεντρική ιδέα είναι σχεδόν η ίδια: οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας διαλέγουν από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Μόλις την επιλέξουν μπαίνουν σε ένα δημόσιο φόρουμ με άλλους χρήστες, όπου μπορούν και να συνομιλούν με το μοντέλο για να κάνει ό, τι θέλετε, ενώ μπορούν και να της προσφέρουν κάποιο tip το οποίο μπορεί να στοιχίζει από  λίγα λεπτά έως και χιλιάδες δολάρια. Υπάρχει, φυσικά, και ιδιωτικό στριπτίζ, το ποίο στοιχίζει περισσότερα. 

Η εν λόγω βιομηχανία φτάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια τζίρο  και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, δήλωσε ο Sean Phillips, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ στο SexyJobs.com, στο CNBC, μια υπηρεσία προσλήψεων για αυτή τη δουλειά. Συνολικά, τη «βιομηχανία της κάμερας» εκτιμάται ότι την  επισκέπτονται καθημερινά το 5% των παγκόσμιων χρηστών του ίντερνετ - με το site LiveJasmine να ξεπερνά το  2% και μόνο, σύμφωνα με το Alexa.com.

Συνέχεια στο NewsPark.eu/Magazino

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.