ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχωρεί ο Μπαλασόπουλος από την ΠΟΕ- ΟΤΑ

16:43 - 16 Νοε 2015 | Εργασιακά
Αποχωρεί ο Μπαλασόπουλος από την ΠΟΕ- ΟΤΑ
Αλλαγή σκυτάλης,μετά από 14 χρόνια, στην ηγεσία της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής παράταξης της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

 

 

Ο Θέμης Μπαλασόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας,αποχώρησε από τη θέση του γραμματέα της«Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ» (πρώην ΠΑΣΚΕ) και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Τράκα, μετά από ομόφωνη απόφαση της διευρυμένης Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης.

 

Η εν λόγω αποχώρηση έγινε ήδη από την Παρασκευή, ωστόσο, μόλις σήμερα επιβεβαιώθηκε με σχετική ανακοίνωση – δελτίο Τύπου, της παράταξης.

 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση την ηγεσία της παράταξης αναλαμβάνει ο Νίκος Τράκας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη. Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως γίνεται και το φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας στην ΠΟΕ – ΟΤΑ, καθώς όλα δείχνουν πως θα «περάσει» στη «στροφή» τον Γιάννη Τσούνη, ο οποίος αρχικά φαινόταν να κερδίζει τη μάχη της διαδοχής.

 

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τράκας που είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και μέλος της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ ανήκει στο στενό κύκλο του κ. Μπαλασόπουλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.