ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένταση και κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα απ`την «απόβαση» των αγροτών

11:26 - 08 Μαρ 2017 | Εργασιακά
Ένταση και κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα απ`την «απόβαση» των αγροτών
Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο αγροτών της Κρήτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Βάθη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι οδοί Αχαρνών και Λιοσίων έχουν κλείσει από το ύψος της Ηπείρου.

 

Κατά τις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σημειώθηκαν επεισόδια και συμπλοκές των αγροτών με τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Περισσότεροι από 1.500 αγρότες από την Κρήτη επιβιβάστηκαν στα πλοία της γραμμής, από τα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων, για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα και το ασφαλιστικό.

 

Όπως αναφέρει το ekriti.gr αγρότες της ανατολικής Κρήτης συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβιβάσθηκαν με αγωνιστική διάθεση, όπως δηλώσαν, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα τους, με την αποκαλούμενη «απόβαση» στην Αθήνα, προκειμένου όπως είπαν, να δώσουν το δικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση.

 

Παράλληλα, στα πλοία επιβιβάσθηκαν και εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων προκειμένου να στηρίξουν την κινητοποίηση των αγροτών και να συμπαρασταθούν στα αιτήματα τους.

 

Οι αγρότες από το Ηράκλειο και το Λασίθι, μετά την άφιξη τους το πρωί στον Πειραιά, θα συναντηθούν με τους συναδέλφους τους από το Ρέθυμνο και τα Χανιά και θα μεταβούν στην πλατεία Βάθη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:00 - 08 Μαρ 2017

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.