ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετρόπουλος: Δεσμεύεται να «χτυπήσει» την ανασφάλιστη εργασία

13:23 - 23 Ιουν 2017 | Εργασιακά
Πετρόπουλος: Δεσμεύεται να «χτυπήσει» την ανασφάλιστη εργασία
«Θα εντείνουμε ελέγχους για να χτυπήσουμε ανασφάλιστη εργασία», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, υπεύθυνος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9 FM", εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συμπράξουν όλοι για να "χτυπηθεί" αυτό το φαινόμενο.

Διέψευσε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "ψαλίδι" στον κοινωνικό τουρισμό, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «θα επεκτείνουμε τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού σε μια έκταση, η οποία δεν είχε προηγούμενο». Ερωτηθείς για τον αριθμό των ωφελουμένων από το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού, ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι, θα είναι ακόμα περισσότεροι οι ωφελούμενοι σε σχέση με πέρυσι. «Δεν υπάρχει θέμα να περιορίσουμε.

 

Να επεκτείνουμε θέλουμε, όχι να περιορίσουμε. Υπάρχουν τα κονδύλια και θα το κάνουμε», τόνισε.

 

Σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ακύρωση των συντάξεων που εκδόθηκαν από 1η Ιανουαρίου του 2015, ο υφυπουργός επισήμανε πως «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» και πρόσθεσε: «Αυτό που είπαμε είναι ότι συντάξεις, οι επικουρικές, οι οποίες υπολογίστηκαν με βάση λάθος διατάξεις θα διορθωθούν, δεν θα ανακληθούν».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:26 - 23 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.