ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπ.Διοικητικής Ανασυγκρότησης: 7 στους 10 υπαλλήλους έχουν καταθέσει έντυπο αξιολόγησης

22:00 - 07 Οκτ 2017 | Εργασιακά
Υπ.Διοικητικής Ανασυγκρότησης: 7 στους 10 υπαλλήλους έχουν καταθέσει έντυπο αξιολόγησης
Το 70%, δηλαδή πιο συγκεκριμένα επτά στους δέκα δημοσίους υπαλλήλους έχουν μέχρι στιγμής καταθέσει το έντυπο αξιολόγησης στον προϊστάμενο - αξιολογητή τους, σύμφωνα με την εικόνα που έχει σχηματίσει μέχρι στιγμής το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τη διαδικασία να συνεχίζεται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, παρά την αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων ήταν καθολική, αγγίζοντας το 100%, στα υπουργεία Τουρισμού και Εθνικής Άμυνας.

Κατά τους ίδιους κύκλους, πάνω από το 90% ανέρχεται το ποσοστό συμμετοχής των υπαλλήλων στα υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Άνω του 60% είναι το αντίστοιχο ποσοστό στα υπουργεία Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ το μόνο υπουργείο που φαίνεται να μην ολοκληρώθηκε η διαδικασία είναι το Εργασίας, όπου σύμφωνα με τους κύκλους του υπουργείου, «εκδηλώθηκαν φαινόμενα που θύμιζαν άλλες εποχές».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πηγές του αρμόδιου υπουργείου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της αξιολόγησης, καθώς σημειώνουν ότι με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η συμμετοχή υπερβαίνει κατά μέσο όρο το 70%, στο τέλος της διαδικασίας θα έχει λάβει μέρος το σύνολο του προσωπικού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 21:16 - 07 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.