ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΣΕΠ-ΟΑΕΔ: Έρχονται προκηρύξεις πρόσληψης μόνιμου προσωπικού

13:24 - 07 Μαϊ 2018 | Εργασιακά
Κομβική αναμένεται να είναι η ερχόμενη εβδομάδα για την έκδοση νέων προγραμμάτων και προκηρύξεων πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

Σύμφωνα με επιτελικά στελέχη του ΑΣΕΠ τις αμέσως προσεχείς ημέρες η Ανεξάρτητη Αρχή θα δημοσιοποιήσει μία από τις τρεις προκηρύξεις, που η επεξεργασία τους βρίσκεται στην τελική φάση. Πρόκειται για τους διαγωνισμούς του υπουργείου Δικαιοσύνης (588 θέσεις), της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε (158) και του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (46 θέσεις). Αυτή την στιγμή δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος διαγωνισμός θα προηγηθεί. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες στις τρεις προκηρύξεις.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ θα συνεχίσει την έκδοση αποτελεσμάτων μόνιμου προσωπικού, δεδομένου ότι οι χιλιάδες νέες αιτήσεις απειλούν με «έμφραγμα» την Ανεξάρτητη Αρχή.

Εντός της εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την πρόσληψη 5.066 νέων υπαλλήλων στις δασικές υπηρεσίες. Ήδη, έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση του προγράμματος. Παράλληλα, έχει δοκιμαστεί η ειδική, ηλεκτρονική, πλατφόρμα του ΟΑΕΔ για την υποδοχή των αιτήσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:27 - 07 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.