ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενδεχόμενο νέου σχεδίου ρύθμισης χρεών στα Ταμεία «βλέπει» ο Πετρόπουλος

21:26 - 13 Δεκ 2018 | Εργασιακά
Ενδεχόμενο νέου σχεδίου ρύθμισης χρεών στα Ταμεία «βλέπει» ο Πετρόπουλος
Σε μια νέας μορφής ρύθμιση χρεών προς ασφαλιστικά ταμεία έκανε αναφορά ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό.

Αναλυτικότερα δήλωσε ότι  «τους επόμενους μήνες θα έρθει νέα ρύθμιση ελάφρυνσης των οφειλετών και ενίσχυσης των επιχειρήσεων».

O υφυπουργός εξαπέλυσε πυρά προς την αντιπολίτευση και επεσήμανε πως «οι οφειλές 30 δισεκατομμυρίων προς τον ΕΦΚΑ προέρχονται από τις δικές σας πολιτικές”. Και απαντώντας στην κριτική πως αυξάνονται οι οφειλές επεσήμανε πως αυτό γίνεται επειδή εντάσσονται στο ΚΕΑΟ οφειλές από όλους τους φορείς. Επομένως τόνισε πως "δεν είναι νέες οφειλές».

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ

Στη συνέχεια  ο κ. Πετρόπουλος απάντησε και σε όσα έχει πει η Νέα Δημοκρατία για τις συντάξεις και τη συμφωνία των Πρεσπών. Χαρακτηριστικά είπε:

«Eίναι σοβαρά πράγματα να αποδίδεται την μη περικοπή των συντάξεων σε συμφωνία με τις άλλες χώρες για το Σκοπιανό; Τι ακριβώς προσάπτετε στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι συνέπραξαν με τον ΣΥΡΙΖΑ για να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού και να ξαναεκλεγεί; Δηλαδή αυτός είναι ο φόβος σας; Ο φόβος σας είναι τόσο μεγάλος ότι θα χάσετε και αυτές τις εκλογές».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:21 - 13 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.