ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι κορυφαίες χώρες για επαγγελματική σταδιοδρομία σύμφωνα με την HSBC

15:15 - 08 Ιαν 2019 | Εργασιακά
Οι κορυφαίες χώρες για επαγγελματική σταδιοδρομία σύμφωνα με την HSBC
Για όσους σχεδιάζουν να σταδιοδρομήσουν στο εξωτερικό η HSBC ανακοίνωσε τις χώρες με τις κορυφαίες επαγγελματικές ευκαιρίες στον πλανήτη.

Οι καλύτερες βρίσκονται σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή με βάση τις απαντήσεις από 22.318 συμμετέχοντας που εργάζονται σε 163 χώρες.

Ανάμεσα στους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο για την επιλογή της χώρας βρίσκονται η ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής, οι προοπτικές κερδών και η σταδιοδρομία.

 

Από την έρευνα διαπιστώθηκε μια προτίμηση στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, οι οποίες σημείωσαν και την υψηλότερη βαθμολογία.

 

Ο John Goddard, επικεφαλής της HSBC Expat, δήλωσε ότι η κατάταξη θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για όσους θέλουν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στο εξωτερικό «Το νέο έτος μπορεί συχνά να είναι ένας καταλύτης για να εξετάσετε πού είστε και πού θέλετε να είστε, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την καριέρα σας. Δεν υπάρχει ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους, αλλά αν ψάχνετε για έμπνευση, ίσως αξίζει να πάτε πέρα ​​από τα σύνορα της πατρίδας σας για να βρείτε τον τόπο όπου μπορείτε να πετύχετε σε εργασιακό επίπεδο».

 

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες χώρες για να εργαστεί κανείς ανήκουν:

 

5. Ελβετία

 

4. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 

3. Ηνωμένο Βασίλειο

 

2. Μπαχρέιν

 

1. Γερμανία

Τελευταία τροποποίηση στις 15:18 - 08 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.