ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

16:40 - 13 Φεβ 2021 | Εργασιακά
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
Την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις του Μαρτίου.

Η πληρωμή θα γίνει νωρίτερα, απ’ ότι είχε υπολογίσει το υπουργείο Εργασίας, εξαιτίας της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει μεταξύ την καταβολή των συντάξεων του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συντάξεις του Ιανουαρίου φάνηκαν νωρίτερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς λόγω των εορτών.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Εργασίας:

Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.