ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικά μηνύματα για την κρουαζιέρα στη Σάμο

08:48 - 02 Ιουλ 2012 | Ειδήσεις
Με τη φιλαρμονική του Πυθαγορείου και χορούς από το χορευτικό των Μυτιληνιών «Κλεοπάτρα Λαζαρίδου», υποδέχθηκαν οι Σαμιώτες τους 1800 επιβάτες του COSTA ATLANTICA, ενός από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο που πραγματοποίησε την πρώτη του προσέγγιση στο λιμάνι Βαθέος.

Ο εμπορικός σύλλογος Σάμου προσέφερε στους επιβάτες, κατά την αποβίβασή τους, γλυκό κρασί, προσφορά της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, συσκευασίες με ξηρούς καρπούς και μέλι καθώς και έντυπα σε τέσσερις γλώσσες, με χάρτη της πόλης Σάμου, ώστε να ξέρουν ποιες διαδρομές μπορούν να ακολουθήσουν κατά την διάρκεια της παραμονής τους.

 

Το πλοίο έφτασε στις 8 το πρωί και αναχώρησε στις 18.30 το απόγευμα με προορισμό τη Σμύρνη. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά, όπως αποφασίστηκε και στο Περιφερειακό συμβούλιο, και θα λειτουργούν κάθε Κυριακή ως τις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα είναι το τελευταίο δρομολόγιο του COSTA ATLANTICA.

 

Ο εμπορικός σύλλογος Σάμου εγκαινίασε το 15νθήμερο εκδηλώσεων με χορούς από το χορευτικό τμήμα, κατά μήκος των εμπορικών δρόμων, ενώ η φιλαρμονική σκόρπιζε μελωδίες κάνοντας την ατμόσφαιρα γιορτινή. Οι έμποροι δήλωσαν ικανοποιημένοι για την κίνηση και ευχήθηκαν και τις επόμενες ημέρες που θα υπάρξουν και άλλες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων να τονωθεί ακόμη περισσότερο η αγορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.