ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκρηκτική άνοδος για τον ΟΠΑΠ με τεράστιο όγκο

11:44 - 03 Νοε 2016 | Χρηματιστήριο Αθηνών

Οι εξελίξεις γύρω από τον ΟΠΑΠ συνετέλεσαν στην αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος με τον όγκο συναλλαγών να εκτινάσσεται στα €55,5 εκατ. από τα €30 εκατ. και με τα μισά από αυτά να αφορούν συναλλαγές στον ΟΠΑΠ. Οι μετοχές του Οργανισμού έκλεισαν υψηλότερα κατά 7,2%. Οι υπόλοιπες μετοχές δεν είχαν να επιδείξουν κάτι σοβαρό και το ενδιαφέρον παρέμεινε υποτονικό.

Coca Cola: Χωρίς εκπλήξεις τα αποτελέσματα
Το τρίτο τρίμηνο για την Coca Cola ήταν μικτό με τις απώλειες από το συνάλλαγμα να είναι σημαντικές (-4,7%). Η πτώση στα οικονομικά μεγέθη, προήλθε τόσο από τις αναπτυγμένες αγορές (-2,5%) όσο και από τις αναπτυσσόμενες αγορές (4,2%).

Jumbo: Αύξηση για το μέρισμα ανά μετοχή
Η χθεσινή ετήσια Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους €0,36. Το τελικό μέρισμα είναι υψηλότερο από τα €0,27 που είχε προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο. Η αποκοπή του μερίσματος θα γίνει αύριο. Οι πωλήσεις κατά το διάστημα του τριμήνου που ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, ξεπέρασαν το στόχο για 4%-7% και ακολούθησαν μια καλή χρονιά με αύξηση κατά 11,5%.

ΟΤΕ: Μεταβίβαση του 5,0% της εταιρίας στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 5,0% του Οργανισμού αναμένεται να περάσει στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων σήμερα. Η μεταβίβαση αυτή γίνεται μετά από την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης και της Deutsche Telecom.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.