ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίσιμη η πρώτη συνεδρίαση μετά τον ανασχηματισμό

12:58 - 07 Νοε 2016 | Χρηματιστήριο Αθηνών

Το ΧΑΑ συνέχισε τον πτωτικό του κύκλο για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση με απώλειες 0,75% και κλείσιμο στα χαμηλά ημέρας. Ο ΓΔ κινήθηκε πτωτικά εξαιτίας του αρνητικού διεθνούς συναισθήματος με αρκετές μετοχές να σημειώνουν απώλειες μεγαλύτερες από 2,0%. Απώλειες 3,4% για τον Ελλάκτωρα, 3,2% για τα Jumbo στην οποία έγινε αποκοπή μερίσματος, στο -2,6% η CCH και -2,2% για την ΕΤΕ. Στο πράσινο η ΕΥΔΑΠ με κέρδη 3,85%, ΜΕΤΚΑ με κέρδη 1,3% και ΔΕΗ με 1,4%.

Πολιτική: Επίσημη πρώτη για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Μετά από την απόφαση του Πρωθυπουργού για ανασχηματισμό, σήμερα τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης αναμένεται να αποδεχθούν τους νέους ρόλους τους. Οι βασικοί υπουργοί που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς παρέμειναν στις θέσεις τους. Σημαντική είναι η αλλαγή στου Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με τη νέα Υπουργό να αναμένεται ότι θα ακολουθήσει τη γραμμή του τέως υπουργού.

Πολιτική: Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 6,4% στη Νέα Δημοκρατία

Νέα δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα Παραπολιτικά, δίνει προβάδισμα 6,4% στη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22% έναντι 15,8% για το ΣΥΡΙΖΑ. Στο 6,6% για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στο 5,0% το ΚΚΕ και στο 5% η Δημοκρατική Ένωση. Στο 14,7% το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.