ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Malloch: Η Ελλάδα θα ζητήσει από μόνη της έξοδο από το ευρώ

10:50 - 08 Φεβ 2017 | Χρηματιστήριο Αθηνών

Μικρά κέρδη 0,42% για το ΓΔ στη χθεσινή συνεδρίαση, με αύξηση και του όγκου συναλλαγών. Κέρδη 6,76% για τη Βιοχάλκο, 3,55% για τη ΜΕΤΚΑ και 3,17% για τον ΟΛΠ. Απώλειες 0,45% για την ΕΤΕ, απώλειες 1,60% για τη Eurobank και 2,29% για την Alpha Bank. ο όγκος συναλλαγών αυξήθηκε στα €41,5 εκατ. με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στην Alpha Bank, στην ΕΤΕ και στον ΟΤΕ.

Μακροοικονομία - Πολιτική

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, σήμερα αναμένεται συνεδρίαση του EWG στις Βρυξέλλες προκειμένου να επιτευχθεί πρόοδος στις συζητήσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Κομισιόν, δεν θα υπάρξει σχόλιο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα.

“Ξεπερασμένη” από την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα, χαρακτήρισε ο Dijsselbloem την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, δήλωσε ότι η έκθεση του ΔΝΤ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική οικονομική εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Ο υποψήφιος Αμερικανός πρέσβης στην ΕΕ, Malloch, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, δήλωσε ότι είναι υπέρ της Ελλάδας να βγει από την Ευρωζώνη και ότι ό ίδιος πιστεύει ότι σε 12 με 18 μήνες από σήμερα, η Ελλάδα θα το ζητήσει από μόνη της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.