ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών: Δημιουργεί τμήμα Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας

18:33 - 03 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών: Δημιουργεί τμήμα Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας
Στη δημιουργία Τμήματος Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας προχωρά ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, με στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση του ρόλου του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο., επικεφαλής του νέου Τμήματος ορίστηκε, ο Σωτήρης Κυρανάκος, Αθλητικός Οικονομολόγος με ειδίκευση στον Περιφερειακό Προγραμματισμό και την Επικοινωνία.

Επίσης ο Σ.Ε.Ο., στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Χρονιάς του 2021, θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση Διεθνούς Συνεδρίου για την ανάδειξη του ρόλου του Αθλητισμού και του Ολυμπιακού κινήματος στην κοινωνία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, «... οι 4 κεντρικοί άξονες που προέκυψαν έπειτα από Μελέτη Στρατηγικής Επικοινωνίας περιλαμβάνουν δράσεις εξωστρέφειας (προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες) για την επόμενη διετία 2020-2022, σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Οι δράσεις αυτές, που θα ανακοινωθούν αναλυτικά στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συνεργασίες με δημόσιους/ιδιωτικούς φορείς, θεσμούς, προσωπικότητες εθνικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας, χρήση νέων τεχνολογιών, έρευνας, κ.α».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.