ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαϊκές αγορές: Επαναλειτουργούν στις περιοχές με ειδικά περιοριστικά μέτρα

19:27 - 01 Σεπ 2020 | Ειδήσεις
Λαϊκές αγορές: Επαναλειτουργούν στις περιοχές με ειδικά περιοριστικά μέτρα
Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επαναλειτουργήσουν, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι λαϊκές αγορές στις περιοχές όπου ισχύουν ειδικά περιοριστικά μέτρα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Ειδικότερα, σε Χανιά, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Ζάκυνθο και Λέσβο, οι λαϊκές θα λειτουργήσουν με τη συμμετοχή του 50% των πωλητών ανά κατηγορία προϊόντος, η απόσταση ανάμεσα στους πάγκους πώλησης θα είναι 5 μέτρα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως μέχρι τώρα έχουν διενεργηθεί 406.857 στοχευμένοι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας και εντοπίστηκαν 853 κρούσματα.

Τέλος, σημείωσε ότι η Ελλάδα έως σήμερα έχει κινηθεί αποτελεσματικά στη μάχη κατά του κορονοϊού και υπογράμμισε πως οι αποφάσεις λαμβάνονται αποκλειστικά με γνώμονα τη δημόσια υγεία, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε καθημερινή βάση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.