ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lockdown: Με βεβαιώσεις οι μετακινήσεις μαθητών-Επιτρέπονται και οι παππούδες

11:02 - 06 Νοε 2020 | Ειδήσεις
Lockdown: Με βεβαιώσεις οι μετακινήσεις μαθητών-Επιτρέπονται και οι παππούδες
Μπορεί τα γυμνάσια και τα λύκεια να κλείνουν με το lockdown, ωστόσο, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και δημοτικά παραμένουν ανοιχτά, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά για τις μετακινήσεις των μαθητών.

Όπως αναφέρεται από κυβερνητικά στελέχη, για την μετακίνηση των μαθητών στις σχολικές δομές, καθώς και για την παραλαβή τους από αυτές θα απαιτείται σχετική βεβαίωση. 

Τα σχολεία θα πρέπει να παραδώσουν την Παρασκευή στους μαθητές τις απαραίτητες βεβαιώσεις στις οποίες αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μαθητή/ τριας, το σχολείο στο οποίο φοιτά, η διεύθυνση κατοικίας του/ της και το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης. Τη βεβαίωση υπογράφουν οι διευθυντές/ διευθύντριες του σχολείου. 

Οι γονείς και κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πάντα τη βεβαίωση, αλλά και να στέλνουν sms μετακίνησης με τη σήμανση 4 στο 13033 ή να έχουν συμπληρώσει τη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης των μαθητών.

Αν κάποιοι γονείς εργάζονται και τις μετακινήσεις μαθητών έχουν αναλάβει οι παππούδες ή οι γιαγιάδες, θα μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, αρκεί να υπάρχει το όνομά τους στη βεβαίωση που θα δοθεί από το σχολείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.