ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εισαγγελέας ζητά να απορριφθεί η προσφυγή του Κουφοντίνα

23:53 - 05 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Η εισαγγελέας ζητά να απορριφθεί η προσφυγή του Κουφοντίνα
Μετατίθεται για τις επόμενες ημέρες η συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, που θα εξετάσει το αίτημα της πλευράς Δημήτρη Κουφοντίνα για ανάκληση της απόφασης μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εισαγγελέας εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο η προσφυγή να απορριφθεί ως νόμω αβάσιμη, διότι δεν έχει εκδοθεί δεύτερη απορριπτική απόφαση από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών, ενώ θέτει και ζήτημα αναρμοδιότητας του δικαστικού συμβουλίου.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός προτείνει να απορριφθεί το αίτημα του κρατούμενου με το σκεπτικό ότι έπρεπε να εισαχθεί προς εκδίκαση στα διοικητικά δικαστήρια.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Λαμίας έκανε γνωστό πως το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη σε ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, αφού παρουσίασε σημάδια οξείας νεφρικής ανεπάρκειας.

Όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί της οικογένειας, μετά και από δική τους παρότρυνση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας δέχτηκε να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες για την ανάταξη των νεφρών.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:00 - 06 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.