ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για την επίθεση στον αστυνομικό

19:29 - 13 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για την επίθεση στον αστυνομικό
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο ένας από τους τρεις κατηγορουμένους για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του ειδικού φρουρού στη συγκέντρωση της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για τον 23χρονο που συνελήφθη βάσει της παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών του.

Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ 3 φορές το μήνα και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελικώς στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που περιλαμβάνει η δικογραφία σε βάρος του και αφορούν σε εκρηκτικά, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Όπως δήλωσε η συνήγορός τους Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, αλλά οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί και οδήγησαν στη σύλληψη τους, δεν τους γνωστοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τις αντικρούσουν στις απολογίες τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:59 - 13 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.