ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΔΗΝ: Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες

15:47 - 13 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
ΠΟΕΔΗΝ: Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες
Την αντίθεσή τους με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς τονίζουν οι υγειονομικοί των δημόσιων νοσοκομείων, σημειώνοντας ότι το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), το υγειονομικό προσωπικό είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή). Ακόμη, υπογραμμίζουν ότι έχουν πληρώσει βαρύ το τίμημα του κορονοϊού, αφού έχασαν 27 συναδέλφους τους από κορονοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα.

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι είναι ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων, αφού παραβιάζονται συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. «Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα», τονίζουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.