ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φολέγανδρος: Τραγικό φινάλε-Ο φίλος της δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλιά

10:05 - 18 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Φολέγανδρος: Τραγικό φινάλε-Ο φίλος της δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλιά
Το θρίλερ στη Φολέγανδρο απέκτησε τραγικό φινάλε, καθώς ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ομολόγησε πως τη σκότωσε.

Αρχικά, υπήρξε η εντύπωση πως είχε συμβεί κάποιο ατύχημα και οι αρχές αφού βρήκαν την άτυχη Γαρυφαλιά νεκρή στη θάλασσα, είχαν αρχίσει να ψάχνουν και για τον σύντροφό της, με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές.

Κάτοικος του νησιού, ωστόσο, είδε τον φίλο της Γαρυφαλιάς ζωντανό το βράδυ του Σαββάτου (17/7) και ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Ο 30χρονος άνδρας συνελήφθη και τελικά ομολόγησε την πράξη του.

Όπως είπε στις Αρχές, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:21 - 18 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.