ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δέχθηκε επίθεση ο Βασιλακόπουλος: Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία

12:43 - 31 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Δέχθηκε επίθεση ο Βασιλακόπουλος: Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία
Επίθεση από ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Καλαμπάκα, επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως υποστήριξε, βρέθηκε στην Καλαμπάκα μαζί με άλλους 20 περίπου πνευμονολόγους για ένα σεμινάριο και σε μια ταβέρνα που πήγαν δεν έγινε κανένας έλεγχος εμβολιασμού και ένας εκ των καθηγητών τους είπε πως για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να γίνει έλεγχος των πιστοποιητικών.

Τότε, όπως λέει, τους επιτέθηκαν, αρχικά λεκτικά, ζητώντας τους το λόγο και τους έδιωξαν.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο ιδιοκτήτης και ο γιος του τον έσπρωξαν, τον έριξαν κάτω και του έσκισαν το πουκάμισο. 

Όπως είπε την Κυριακή (31/10) στον ΣΚΑΪ, σκέφτεται πλέον να ζητήσει αστυνομική προστασία, αφού, εκτός της επίθεσης, δέχεται και απειλές μέσω διαδικτύου.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger “Βασιλακόπουλε ψόφα”… Έχουμε ξεφύγει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σε μια δημοκρατία», υπογράμμισε, «όταν δεν μας αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή», με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως «δεν θα μου πεις εσύ τις θα κάνεις στο μαγαζί μου. 

Πρόσθεσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.  

«Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για να μη χάνουμε ανθρώπους», ήταν η έκκληση του καθηγητή πνευμονολογίας. 

Πάντως, ο δήμαρχος Καλαμπάκας ζήτησε συγγνώμη στο δήμαρχο εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ενώ και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ για απαράδεκτο περιστατικό και εξέφρασε την συμπαράστασή του στον καθηγητή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.