ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάρισα: 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά λόγω γονέων-αρνητών

13:35 - 21 Νοε 2021 | Ειδήσεις
Λάρισα: 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά λόγω γονέων-αρνητών
Διαστάσεις παίρνει το θέμα των αρνητών γονέων που δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σχολείο καθώς αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα που ισχύουν για αναχαίτιση της πανδημίας.

Στη Λάρισα, 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη σχολική χρονιά καθώς οι γονείς τους αρνούνται να τους υποβάλλουν στα self tests που απαιτούνται και βρίσκονται στο όριο απουσιών.

Πρόκειται για 24 μαθητές δημοτικού και 11 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου.

Ο κ. Παπαποστόλου τόνισε στο ίδιο μέσο μεταξύ άλλων πως «οι γονείς δεν αποδέχονται τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για χρήση μάσκα και δύο τεστ την εβδομάδα. Οι συνάδελφοι διευθυντές έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς των μαθητών. Τους έχουν επισημάνει ότι τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν στις σχολικές αίθουσες για εκπαιδευτικούς, συναισθηματικούς, ψυχολογικούς λόγους».

Ο πρόεδρος των δασκάλων πρόσθεσε πως «τα παιδιά θα χάσουν τη σχολική χρονιά. Να το πούμε ξεκάθαρα θα επαναλάβουν την τάξη».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.