ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΔΗΝ: Σε ΜΕΘ αρνητής μητροπολίτης αντί για εμβολιασμένο

17:56 - 03 Δεκ 2021 | Ειδήσεις
ΠΟΕΔΗΝ: Σε ΜΕΘ αρνητής μητροπολίτης αντί για εμβολιασμένο
Αιχμές για διακριτική μεταχείριση του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος νοσεί από Covid, αφήνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει αναλυτικά:

«Κοιτάξτε τι συνέβη στο Αγρίνιο. Υπάρχει ένας 50χρονος ασθενής με κορονοϊό, εμβολιασμένος, που είναι πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Αγρινίου και μάλιστα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Δεν βρίσκεται ΜΕΘ, όχι μόνο για αυτόν τον ασθενή, αλλά και για δεκάδες άλλους, ειδικά ηλικιωμένους. Έχουμε πει, μπορεί να υπάρχουν λίγα διαθέσιμα κρεβάτια, δεν διατίθενται όμως για όλους και με σειρά προτεραιότητας. Φυσικά γιατί δεν φθάνουν.

Ο μητροπολίτης, κοντά στα 80 του, που ευχόμαστε περαστικά ολόψυχα, ανεμβολίαστος και πολέμιος του εμβολίου και του κορονοϊού, μπήκε στο νοσοκομείο προχθές το μεσημέρι και το ίδιο βράδυ βρήκε ΜΕΘ και μάλιστα από τις πιο οργανωμένες. Πού τέτοια τύχη οι άλλοι διασωληνωμένοι ασθενείς, που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Παράδειγμα, στο ΑΧΕΠΑ ήταν χθες 13 διασωληνωμένοι στις κλινικές και σήμερα 6. Κανείς δεν μπήκε σε ΜΕΘ και κανείς δεν έγινε καλά. Τι έγιναν;».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.