ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Έκλεισε η Κατεχάκη- Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό

14:21 - 24 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Έκλεισε η Κατεχάκη- Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό
Μαίνονται τα προβλήματα στους δρόμους εντός του αστικού ιστού της Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας που μαίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από νωρίς το πρωί έκλεισε η Εθνική Οδός στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και στη συνέχεια τα προβλήματα έφτασαν όλο και πιο κοντά στην Αθήνα.

Τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται στα βόρεια προάστια με μεγάλες καθυστερήσεις στην περιοχή και οχήματα να κινούνται σημειωτόν στη λεωφόρο Πεντέλης. 

Αυξημένη είναι η κίνηση επί της λωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Μεσογείων στο ύψος των Αμπελοκήπων. 

Το μεσημέρι έκλεισε τελείως η Κατεχάκη!

Μποτιλιάρισμα επικρατεί επίσης στην Αττική Οδό. Για το λόγο αυτό υπάρχει σύσταση από την Πυροσβεστική να κλείσουν άμεσα όλοι οι είσοδοι της Αττικής Οδού. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει υποβάλλει το σχετικό αίτημα στην διαχείριση της Αττικής Οδού.

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1485567538352250883}

Στην Αττική Οδό και κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από οδηγούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Όπως σημείωσε στο OPEN ο Άκης Παυλόπουλος για μία απόσταση 20 λεπτών έχει χρειαστεί να παραμείνει στο αυτοκίνητό του για περισσότερες από 2,5 ώρες.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:40 - 24 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.