ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mαζί στο δικαστήριο Φιλιππίδης και Λιγνάδης (videos και photo)

09:02 - 01 Απρ 2022 | Ειδήσεις
Mαζί στο δικαστήριο Φιλιππίδης και Λιγνάδης (videos και photo)
Μαζί μετέφεραν οι αστυνομικοί νωρίς το πρωί της Παρασκευής (1/4) στα δικαστήρια, τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να δικαστούν για τις υποθέσεις που τους βαραίνουν.

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν σε τέσσερις υποθέσεις βιασμών κατά συρροή ανηλίκων και ενηλίκων ανδρών.

Στο βήμα του μάρτυρα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ανέβει για να καταθέσει ο δεύτερος άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή του στην Επίδαυρο, τον Ιούλιο του 2015 και ενώ ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται επίσης σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και  η εξέταση της πρώτης γυναίκας που είχε καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό της και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση. Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και μέλη της έδρας είχαν αρχίσει να της υποβάλλουν ερωτήσεις. Η εξέτασή της από παράγοντες της δίκης αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:05 - 01 Απρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.