ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη σε προπονητή πολεμικών τεχνών-Ζητούσε μασάζ από μαθητές

16:27 - 03 Ιουν 2022 | Ειδήσεις
Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη σε προπονητή πολεμικών τεχνών-Ζητούσε μασάζ από μαθητές
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε 46χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, να ζητούσε από κάποιους ανήλικους μαθητές του που προπονούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πολύ γνωστός προπονητής, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για «κατευθυνόμενες καταγγελίες», που έχουν στόχο να τον πλήξουν ως άνθρωπο αλλά και επαγγελματικά. 

Αρχικά ο 46χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, ωστόσο ενώπιον της δικαιοσύνης καλείται  να δώσει εξηγήσεις για τα όσα  του αποδίδονται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, οι αστυνομικοί έλαβαν 8 σχετικές καταθέσεις από 7 αγόρια κι ένα κορίτσι, ηλικίας από 13 έως και 20 ετών σήμερα, ενώ τα περιστατικά τα οποία καταγγέλλονται φέρονται να έχουν γίνει το διάστημα 2014 - 2021.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:29 - 03 Ιουν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.