ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτιές σε Ηλεία και Εύβοια- Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

17:26 - 10 Ιουλ 2022 | Ειδήσεις
Φωτιές σε Ηλεία και Εύβοια- Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Συναγερμός έχει σημάνει για άλλη μια μέρα στην Πυροσβεστική, καθώς την Κυριακή (10/7) ξέσπασαν νέες πυρκαγιές σε Ηλεία και Εύβοια.

Στον Πύργο, ξέσπασε φωτιά σε αγροτική έκταση, πίσω από το Δημοτικό Στάδιο. Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και καλάμια, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθώς εκδηλώθηκε πολύ κοντά σε σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η φωτιά έχει οριοθετηθεί και γίνεται κατάσβεση για την οποία κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις με 43 πυροσβέστες και  25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου και 2 ελικόπτερα.

Το δεύτερο μέτωπο φωτιάς έχει ξεσπάσει στην περιοχή Σπιάντζα του Πύργου, όπου επίσης έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Παράλληλα, μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, υπήρξε και τρίτο μέτωπο στην περιοχή της Ηλείας, καθώς ξέσπασε φωτιά στα Δουνέικα Αμαλιάδας. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, δόθηκε εντολή για εκτροπή των εναέριων μέσων που επιχειρούσαν στον Πύργο, προς το σημείο αυτό.

Στην Εύβοια, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Γιάλτρα σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν ήδη 23 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.