ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Νεαρή μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας-Την τραυμάτισε σοβαρά

12:20 - 18 Αυγ 2022 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Νεαρή μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας-Την τραυμάτισε σοβαρά
Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/8) μια 25χρονη από την Αλβανία που μαχαίρωσε 27χρονη ομοεθνή της στην περιοχή της Πυλαίας, κατηγορώντας την ότι ήθελε να έχει ερωτική σχέση με τον άνδρα της.

Η συλληφθείσα μετέβη στο σπίτι της 27χρονης το απόγευμα της Τετάρτης και την τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι στην κοιλιά και στον ώμο.

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ η 25χρονη φέρεται να ομολόγησε την πράξη της, με τον εισαγγελέα να αναμένεται να της ασκήσει ποινική δίωξη.

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:

«Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας- Χορτιάτη σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο με πιθανό τραυματισμό ατόμου από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης γυναίκας, με την ταυτοποίηση και τη συνακόλουθη σύλληψη της δράστιδος.

Πρόκειται για 25χρονη αλλοδαπή, η οποία απογευματινές ώρες χθες (18-08- 2022), στην περιοχή της Πυλαίας, ακολούθησε 27χρονη ομοεθνή της που κατευθυνόταν πεζή στην οικία της και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Η παθούσα κατέφυγε για βοήθεια στην οικία της αδερφής της που βρισκόταν σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της.

Σταθμός του ΕΚΑΒ μετέφερε την 27χρονη γυναίκα σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Κατασχέθηκε το μέσο τέλεσης της πράξης και αφορά σε μαχαίρι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.