ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Τυνησία αναζητούνται απαντήσεις για τον θάνατο της ναυτικής δοκίμου

09:15 - 26 Αυγ 2022 | Ειδήσεις
Στην Τυνησία αναζητούνται απαντήσεις για τον θάνατο της ναυτικής δοκίμου
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η χώρα από το θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, η οποία άφησε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες την τελευταία της πνοή στη Νάπολη της Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών αναμένεται να μπει το τριήμερο 18-21 Αυγούστου που τα δύο πλοία -το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθέας» στο οποίο επέβαινε η άτυχη Θάλεια και η φρεγάτα «Κανάρης» με τους υπόλοιπους ναυτικούς δόκιμους- στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού ταξιδιού είχαν δέσει στην Τυνησία και συγκεκριμένα στο λιμάνι Λαγκουλέτ.

Και αυτό γιατί δεν μπορεί να αποκλειστεί προσώρας το ενδεχόμενο η νεαρή να ήπιε ή να έφαγε κάτι που της προκάλεσε δηλητηρίαση κατά τη διάρκεια εξόδου από το πλοίο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη είχε λάβει αντιπυρετικά και αντιβιωτικά αλλά τα συμπτώματά της ήταν έντονα και η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν.

Στη συνέχεια, η δόκιμος διακομίστηκε σε νοσοκομείο στη Νάπολη, όπου εμφάνισε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Στη Νάπολη έφτασαν και Έλληνες γιατροί, ωστόσο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την 19χρονη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.