ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραδέχθηκαν τις σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

14:57 - 12 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Παραδέχθηκαν τις σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (12/10) ενώπιον της ανακρίτριας οι καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση του βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τους δύο άνδρες να παραδέχονται ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που εκτός του βιασμού κατηγορείται μεταξύ άλλων και ότι εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της, αλλά  τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά στις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Από την πλευρά του, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης παραδέχθηκε επίσης τις σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη έναντι αμοιβής περισσότερες από μία φορές, αρνούμενος, όμως, ότι επρόκειτο για βιασμό. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα που ήταν 50-70 ευρώ τα έδινε απευθείας στο παιδί.

Όπως είπε, το κορίτσι το έβρισκε μέσω εφαρμογής.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και θα ακολουθήσει η διάσκεψη ανακρίτριας-εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση

Καταθέτει εκ νέου η ανήλικη, φόβοι και για άλλα παιδιά

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, είπε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Μάλιστα εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.