ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης- Αρνείται τις κατηγορίες

17:47 - 17 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης- Αρνείται τις κατηγορίες
Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης επί πληρωμή στον Κολωνό, μετά την πολύωρη απολογία της τη Δευτέρα (17/10).

Εισαγγελέας και ανακρίτρια συμφώνησαν στην απόφαση από κοινού, με την 37χρονη να ουρλιάζει στο άκουσμά της.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ενώ στο πλευρό της βρέθηκαν η 19χρονη κόρη της και αδελφή του θύματος, καθώς και ο ενήλικος γιος της και η θεία της 12χρονης, η οποία ήταν και αυτή που κίνησε τη διαδικασία για να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση.

Η 19χρονη και η θεία, μάλιστα, κατέθεσαν υπό άκρα μυστικότητα και φέρονται να υποστήριξαν ότι η μητέρα δεν γνώριζε το μαρτύριο που βίωνε η κόρη της.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Οι Αρχές, πάντως, φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος της μητέρας. Ένα από αυτά είναι τα μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της, ενώ επίσης επιβαρυντικό είναι ότι το ψεύτικο προφίλ της 12χρονης σε ιστότοπο ραντεβού που φέρεται να χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος ενεργοποιήθηκε από το wi-fi του σπιτιού.

Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Μίχος.

Η ίδια, πάντως, αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό και επικαλείται τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον βασικό κατηγορούμενο όταν ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού για το τι συμβαίνει.

Παράλληλα, προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι βίασαν έναντι αμοιβής την 12χρονη. Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 34χρονο και έναν 36χρονο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.