ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκκένωση κατάληψης στη Λάρισα με επεισόδια- 8 προσαγωγές

13:01 - 31 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Εκκένωση κατάληψης στη Λάρισα με επεισόδια- 8 προσαγωγές
Στην εκκένωση μιας κατάληψης προχώρησε η ΕΛΑΣ το πρωί της Δευτέρας 31/10 στη Λάρισα, με την επιχείρηση ωστόσο να σημαδεύεται και από επεισόδια, όταν νεαροί που βρισκόντουσαν εντός του κτιρίου άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η επιχείρηση αφορούσε την κατάληψη «Ντουγρού» επί της οδού Τζαβέλα στη Λάρισα, την εκκένωση δηλαδή ενός κτιρίου που βρισκόταν υπό αυτή τη συνθήκη επί 7 χρόνια. Περίπου στις 7.00 το πρωί τόσο αστυνομικές όσο και πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα που παρέμενε κλειδωμένη.

Όταν οι νεαροί που βρίσκονταν εντός κατάλαβαν ότι βρισκόταν επιχείρηση σε εξέλιξη ξεκίνησαν να πετούν μπουκάλια αλλά και έπιπλα προς τους αστυνομικούς, με την αστυνομική επιχείρηση να ολοκληρώνεται με 8 προσαγωγές.

Σε ανακοίνωσή του o υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε: «Η ΕΛ.ΑΣ σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτήριο που επί 7 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας. Άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με την δημοκρατία μας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά!».

theodwrikakos

Τελευταία τροποποίηση στις 13:23 - 31 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.