ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός 51χρονος αγνοούμενος στα Κερδύλια Όρη

16:17 - 07 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός 51χρονος αγνοούμενος στα Κερδύλια Όρη
Νεκρός εντοπίστηκε ο 51χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, που αγνοείτο από την περασμένη Τρίτη στα Κερδύλια Όρη έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 51χρονος είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στην περιοχή και για τον εντοπισμό του είχε ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τελικά, η σορός του εντοπίστηκε την Κυριακή από αστυνομικούς, ενώ έφερε τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του, με την εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να έμεινε στο σημείο τραυματισμένος να είναι ανάμεσα στα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.

Από τις Αρχές εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο- «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού και γι’ αυτό ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Επίσης συνελήφθη και ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:19 - 07 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.