ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανά πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος-Το ΔΣ

17:11 - 19 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Ξανά πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος-Το ΔΣ
Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος εξελέγη ξανά πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του 99,4% των εκλεκτόρων από όλη τη χώρα.

Όπως σημειώνεται, είναι η πρώτη φορά που οι εκλογές για την εκπροσώπηση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας στον ΠΙΣ πραγματοποιούνται με ψηφιακές κάλπες, αφού αξιοποιήθηκε το πιο σύγχρονο τεχνολογικό σύστημα για την ψηφοφορία.

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 506 γιατροί- εκλέκτορες από τους 509 που είχαν δικαίωμα ψήφου, με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο να εκλέγεται για δεύτερη φορά πρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι, πριν το άνοιγμα της κάλπης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, Γενική Συνέλευση των εκλεκτόρων του σώματος στην οποία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΠΙΣ για το 2023, καθώς και τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών.

Σήμερα έπειτα από συνεδρίαση του νέου ΔΣ, ο ΠΙΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

Α΄ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης

Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Βαρνάβας

Ταμίας: Βασίλειος Ψυχογυιός

Μέλη: Βαβουρανάκης Χάρης, Ελευθερίου Γεώργιος, Καψαμπέλης Παύλος, Καλιαμπάκος Σωτήριος, Μαστοράκου Αννα, Παπάζογλου Χρήστος, Παπανδρούδης Ανδρέας, Τζίμα Κορίνα, Τζωρτζίνης Δημήτριος, Ψαλτάκος Μιχαήλ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.