ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: 53χρονος από τη Λάρισα ο νεκρός

12:38 - 24 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: 53χρονος από τη Λάρισα ο νεκρός
Υπό έρευνα από τις ρουμανικές αρχές βρίσκονται ακόμη τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος στο Βουκουρέστι, με έναν νεκρό και 22 τραυματίες, εκ των οποίων τρεις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι το τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από τον Βόλο και την Λάρισα, με 47 επιβαίνοντες, παραβίασε το όριο ύψους, σε κεντρικό δρόμο, στο Βουκουρέστι και προσέκρουσε σε μεταλλική δοκό για τη σήμανση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας 53χρονος από τη Λάρισα είναι ο νεκρός από το δυστύχημα με το λεωφορείο ενώ η αδερφή του θύματος, κ. Βάσω Χλόψιου, δήλωσε: «Ο αδερφός μου 'έφυγε'. Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, και να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Η ίδια είπε ακόμη ότι το ΥΠΕΞ επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού της και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

«Από κει και πέρα ζούμε ένα δρόμα. Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της» είπε.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι πρώτοι επιβάτες

Σύμφωνα με την Ελληνίδα πρέσβη στη Ρουμανία, Σοφία Γραμματά, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ, οι 16 επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επιστρέφουν αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση γύρω στις 10 το πρωί, ενώ άλλα δύο άτομα το απόγευμα.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες του πούλμαν θα αναχωρήσουν σήμερα από το Βουκουρέστι για την Αθήνα, δήλωσε. Σύμφωνα με την κ. Γραμματά αυτή τη στιγμή 14 άνθρωποι είναι σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε ξενοδοχεία.

Όσοι είναι καλά στην υγεία τους θα αναχωρήσουν σύντομα αεροπορικώς, είπε. Για τους τραυματίες ανέφερε ότι πλην τριών περιπτώσεων, για τους υπόλοιπους οι γιατροί εκτίμησαν ότι δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.