ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό σε πάρτι

15:58 - 29 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό σε πάρτι
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 17χρονος που κατηγορήθηκε από μία 18χρονη για βιασμό κατά τη διάρκεια Χριστουγεννιάτικου πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Η 18χρονη τον είχε κατηγορήσει ότι την είχε βιάσει την ημέρα του πάρτι, στο οποίο ο ίδιος ήταν οικοδεσπότης και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο την απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με την κοπέλα.

Ο ανήλικος, μαθητής ΕΠΑΛ αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, τονίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας. «Όλη η κατάσταση ήταν ένα αμοιβαίο ερωικό ξέσπασμα», φέρεται να είπε, ισχυριζόμενος -μεταξύ άλλων- ότι η καταγγελία είναι ψευδής και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Επίσης φαίνεται να επισήμανε ότι στο πάρτι υπήρχαν αρκετά άτομα και μεταξύ αυτών οι γονείς του.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του ανέφερε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας δεν προκύπτουν ευρήματα κακώσεων και κανένα εύρημα που να συνηγορεί στην πράξη του βιασμού.

Η κύρια ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.