ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα: Πυρπόλησαν 35χρονο Ρομά- Εντολή διερεύνησης από Θεοδωρικάκο

12:06 - 03 Ιαν 2023 | Ειδήσεις
Πάτρα: Πυρπόλησαν 35χρονο Ρομά- Εντολή διερεύνησης από Θεοδωρικάκο
Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα, όταν κάποιοι ανάγκασαν 35χρονο Ρομά να τους πει τα κάλαντα γονατιστός έναντι χρημάτων και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, βιντεοσκοπώντας μάλιστα την αποτρόπαια πράξη τους

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας πήγε σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- αρχίζουν το παιχνίδι, γελώντας μαζί του. Μετά από λίγο, του προτείνουν να κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα.

Ο άντρας υπάκουσε, και στη συνέχεια του πέταξαν σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του έβαλαν φωτιά. Ο άνθρωπος ευτυχώς κατάφερε να τις σβήσει σύντομα γλυτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή.

Άμεση διερεύνηση με την εντολή Θεοδωρικάκου

Οι εικόνες ντροπής που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, προκαλόντας πολλά σχόλια και αντιδράσεις, προκάλεσαν και την άμεση αντίδραση της τοπικής ΕΛΑΣ και του ίδιου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θοεδωρικάκου, που έχει διατάξει έρευνα σε βάθος.

Ο 35χρονος άνδρας πέρασε την πόρτα της Ασφάλειας Πατρών για να καταθέσει σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη παραμονή πρωτοχρονιάς. Το περιστατικό θα έχει και συνέχεια αφού σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και οι δράστες, εκ των οποίων ο ένας δημοσίευσε το βίντεο και στο λογαριασμό του στο Instagram.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.