ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέμπη: Ο σταθμάρχης ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση!

21:59 - 02 Μαρ 2023 | Ειδήσεις
Τέμπη: Ο σταθμάρχης ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση!
Μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο προσκήνιο για τον σταθμάρχη Λάρισας αναφορικά με τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (1/3).

Όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι κατέβαινε εμπορικό τρένο.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης του Ο.Σ.Ε. Νέων Πόρων που βρίσκεται αμέσως μετά τον σταθμό της Λάρισας και λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας, φέρεται να είχε ενημερώσει τον κατηγορούμενο σταθμάρχη ότι κατεβαίνει εμπορικό τρένο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Star, ο 59χρονος σταθμάρχης που έχει συλληφθεί για την τραγωδία είχε ενημερωθεί με εσωτερική επικοινωνία από τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων ότι η εμπορική αμαξοστοιχία φεύγει από την κάθοδο με κατεύθυνση προς Αθήνα στις 23:04, 17 λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση. Η συγκεκριμένη επικοινωνία είναι καταγεγραμμένη.

Σημειώνεται ότι ο σταθμάρχης των Νέων Πόρων ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να καταθέσουν στις αρχές που ερευνούν την τραγωδία.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:02 - 02 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.