ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση στην Ερμού: Στη ΜΕΘ η 22χρονη-Τι κατέθεσε ο δράστης

19:47 - 01 Μαρ 2024 | Ειδήσεις
Επίθεση στην Ερμού: Στη ΜΕΘ η 22χρονη-Τι κατέθεσε ο δράστης
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής (01/3) λόγω μιας άγριας επίθεσης με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού.

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, στις 13.30 το μεσημέρι ενημερώθηκε η αστυνομία ότι άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα στη συμβολή Ερμού και Φωκίωνος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είναι αλλοδαπός, έχει συλληφθεί και η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η ηλικία της 22 χρονών και είναι Ελληνίδα.

Η τραυματίας διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό με αιμορραγία που προκλήθηκε από δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς. Τα τραύματα είχαν γίνει από μεγάλο μαχαίρι.

Η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η 22χρονη είχε υποστεί πνευμοθώρακα – το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα- ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς της, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, με ψυχολογικά προβλήματα διαπιστώθηκε ότι πάσχει ο 42χρονος Ιρακινός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα και ισχυρίστηκε πως την πέρασε για πράκτορα που δήθεν τον παρακολουθούσε και της επιτέθηκε.

Ο δράστης ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:53 - 01 Μαρ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.