• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:07 - 06 Ιουλ 2011

Γ. Παπανδρέου: Διακομματική επιτροπή για προστασία των θεσμών και της ευνομίας

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Σύσταση διακομματικής επιτροπής για προστασία των θεσμών και διασφάλιση της ευνομίας, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός στο Υπουργικό.
Τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για τη λήψη μέτρων προστασίας των θεσμών και τη διασφάλιση της ευνομίας προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, κ. Γ. Παπανδρέου, στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η κοινωνία, είτε σιωπηρά, είτε φωναχτά, ζητά αλλαγές. Έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο αλλά λυτρωτικό πρόγραμμα και η Ελλάδα θα προχωρήσει, συμπλήρωσε.

"Οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές σε όσους προτίθενται να βάλουν πλάτη", δήλωσε ο πρωθυπουργός. Όπως τόνισε ο ίδιος, δικό μας καθήκον είναι να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει, λέγοντας ότι πρέπει να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Τελευταία τροποποίηση στις 06/07/2011 - 14:26