• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:10 - 14 Δεκ 2011

Σε συζητήσεις με τρεις ενδιαφερόμενους για την Tekfen η Eurobank

Η θυγατρική της EFG Eurobank στην Τουρκία δήλωσε την Τετάρτη ότι συνεχίζει τις συζητήσεις της με τρεις πιθανούς αγοραστές, χωρίς να έχει υποβληθεί ακόμα  δεσμευτική προσφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Haberturk την Παρασκευή, η κουβεϊτιανή Burgan Bank έχει ήδη συμφωνήσει να εξαγοράσει την Eurobank Tekfen.

Ο πρόεδρος της Eurobank Tekfen Mehmet Erten δήλωσε, ωστόσο, σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη ότι οι όποιες συζητήσεις δεν έχουν φθάσει σε σημείο ώστε να υποβληθεί δεσμευτική προσφορά από τους ενδιαφερόμενους.

Η EFG Eurobank είχε δηλώσει ήδη από τον Ιούλιο ότι βρίσκεται σε προκαταρκτικές συζητήσεις για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστό στην θυγατρική της. Οι ελληνικές τράπεζες πωλούν περιουσιακά τους στοιχεία για να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση.

Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2011 - 13:40