• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:54 - 13 Ιαν 2012

Επίθεση σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Κατά βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ κινήθηκαν χθες 20 άτομα, σε συγκέντρωση που είχαν με δημοσιογράφους σε μπαρ στο Πάγκρατι τα 20 στελέχη του κόμματος προκειμένου να συζητήσουν εν όψιν του Εθνικού Συμβουλίου που ξεκινά αύριο
Φραστική επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχτηκαν περίπου 15-20 βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Πέμπτης σε καφέ-μπαρ στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι, προκειμένου να συζητήσουν τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα τους.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ομάδα των νεαρών -ως επί το πλείστον- επιτέθηκαν φραστικά εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, πέταξαν μπουκαλάκια νερό, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει.

Οι βουλευτές που είχαν μαζευτεί ως την ώρα των επεισοδίων ήταν οι Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Ελενα Παναρίτη, Δημήτρης Παπουτσής Φραγκίσκος Παρασύρης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Παναγιώτης Ρήγας, Ελπίδα Τσουρή, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Τον τελευταίο καιρό, και εν όψει των κρίσιμων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου και του Εθνικού Συμβουλίου, έχουν πυκνώσει οι εσωκομματικές διεργασίες, οι οποίες εξελίσσονται σε πολλά επίπεδα, πέρα από τα καθιερωμένα πηγαδάκια στο καφενείο και στο εντευκτήριο της Βουλής, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να λαμβάνουν προσκλήσεις σε γεύματα και σε μπαράκια.

Τουλάχιστον άλλη μία συνάντηση στελεχών του κόμματος έγινε την περασμένη Τρίτη σε εστιατόριο στο Ψυχικό.
Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2012 - 12:49