• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Το ανέκδοτο της ημέρας από τον Αντώνη Σαμαρά
12:53 - 21 Ιουν 2015

Το ανέκδοτο της ημέρας από τον Αντώνη Σαμαρά

Πρόσκληση για εθνική συνεννόηση θα απευθύνει στην Κουμουνδούρου ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ναι καλά διαβάζετε... Μην απορείτε!

Από τη μια τάσσεται πολέμιος της πολιτικής της κυβέρνησης στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους αλλά από την άλλη ζητά δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση προκειμένου να σωθεί η χώρα.

«Τα ψέματα τελείωσαν, τα παιχνίδια τελείωσαν, ο τζόγος με το μέλλον της χώρας τέλειωσε, η ώρα της ευθύνης έφτασε, με την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας δεν μπορεί να παίζει κανείς», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ο ελληνικός λαός νοιώθει αγανακτισμένος όχι τόσο από τα εξευτελιστικά μέτρα και τους τσαμπουκάδες των Ευρωπαίων αλλά κυρίως από την ανικανότητα των πολιτικών προσώπων, που έχουν στα χέρια τους το μέλλον της χώρας, να συνεννοηθούν μεταξύ τους και κατόπιν να πάνε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, στην εθνική διαπραγμάτευση.