• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
12:46 - 27 Απρ 2016

Το «άνοιξε – κλείσε» της γραμμής κοστίζει άνω των 3 εκατ. ευρώ

Απομακρύνθηκαν σκηνές από τον άτυπο καταυλισμό της Ειδομένης, μοιράζονται ενημερωτικά φυλλάδια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και οι Αρχές δηλώνουν ότι η σιδηροδρομική γραμμή άνοιξε.

Δρομολόγια πάντως δεν διεξάγονται διότι δεν έχουν απομακρυνθεί όλες οι σκηνές ακόμη, στην περιοχή παραμένουν χιλιάδες πρόσφυγες και οι πελάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πέφτουν συνεχώς θύματα παραπληροφόρησης.

Σημειώνεται ότι μετά την πλήρη απομάκρυνση όλων των εμποδίων που βρίσκονται στη σιδηροδρομική γραμμή, θα πρέπει να περάσει από αυτές ειδικό μηχάνημα προκειμένου να πραγματοποιήσει τεχνικούς ελέγχους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει χάσει μεγάλο μερίδιο του εμπορευματικού της έργου, το οποίο θα δυσκολευτεί πολύ να επανακτήσει μετά το άνοιγμα της γραμμής.

Για ακόμη μια φορά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναγκάζεται να βλέπει τα άλλα τραίνα να περνούν...